Kommenttimme viimeaikoina tapahtuneista DDoS-palvelunestohyökkäyksistä.

Emme tue Anonymousin tai kenenkään muunkaan tekemiä DDoS-hyökkäyksiä. Emme myöskään näe tarvetta uuden lainsäädännön kehittämiseksi hyökkäysten estämiseksi — sikäli kuin estäminen edes olisi mahdollista. Varsinais-Suomen Piraatit ajaa tietoyhteiskunnan myönteiseen kehitykseen johtavia tavoitteita poliittisin keinoin ja kehottaa kaikkia, jotka ovat tyytymättömiä nykyiseen asiain tilaan ja hoitoon tukemaan poliittisia ja lain puitteissa hyväksyttäviä keinoja ongelmien ratkaisemiseksi.
Varsinais-Suomen Piraatit eivät kuitenkaan jaa mediassa laajalti esitettyä näkemystä, jonka mukaan Anonymousin Wikileaks-kohun myötä tekemät palvelunestohyökkäykset voisi tulkita terrorismiksi. Sen sijaan tätä Anonymous-ryhmän toimintaa voidaan pitää eettisesti yhteismitallisena maanviljelijöiden traktorimarsseihin, jotka estivät liikennettä Mannerheimintiellä Helsingissä ja viininviljelöiden vastaavaan toimintaan Ranskassa.

Varsinais-Suomen Piraattien hallitus