Toiminta

Paras ja ainoa tapa vaikuttaa on tehdä itse jotain. Piraattipuolueen Varsinais-Suomen piiriyhdistys hakee jatkuvasti uusia aktiiveja, jotta saavuttaisimme paremmin ihmisten tietoisuuden ja saamme paremmin äänemme kuuluviin. Liity postituslistalle, pöllähdä paikalle tapahtumiin tekemään tuttavuutta ja lähesty meitä vaikka sosiaalisen median kautta. Isommalla joukolla saadaan isompia asioita aikaan.

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä! Mikään ei ole sen parempaa, kuin uusien naamojen näkeminen. Kaipaamme juttuseuraa, blogaajia, flaijerien jakajia, medianaamoja ja myöskin aivan tavallisia ihmisiä, jotka vain sattuvat olemaan kiinnostuneita kulttuurin edistämisestä, tieteen kehityksestä tai kansalaisoikeuksista. Ja jos salainen haaveesi on poliitikon ura,  hae meille myös vaaliehdokkaaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä kehen tahansa hallituslaiseen! etunimi.sukunimi(ät)piraattipuolue.fi

Mikäli kiinnostuit tule mukaan tapahtumiin. Löydät kaikkien Suomen piraattien tapahtumien ajankohdat piraattikalenterista. Piiriyhdistyksen kokouksissa pääset tutustumaan toimintaamme lähemmin, kuten myös tapaamisissa olitpa virallinen jäsen tai et. Varsinais-Suomen piraattien Facebook-sivu löytyy täältä ja Twitter-tili täältä. Piraattipuolueen IRC-kanavat ja palvelinasetukset löytyvät täältä. Aktiivisemmin toimintaan osallistuvat voivat liittyä Facebookissa myös VSP-aktiivit ryhmään.

Voit liittyä Suomen Piraattipuolueen ja paikallisen piiriyhdistyksen jäseneksi täällä.